Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Move Forward - Progress Sangat Penting untuk Bisnes


Selamat Pagi semua 💋

Kalau dulu entry tak banyak. Main buat je tak pandai SEO..hii. Tapi sekarang dah improved.
Sebelum ni takde customers, sekarang dah kumpul database dah.

Progress. Inilah namanya.

Bisnes ke apa ke kita kena monitor progress tu, barulah tau di mana tahap kita.

Kalau untuk Shaklee, saya recordkan brp customers dah ada, brp prospek yang PM dan dah brp entry blog yang published. Jadi, senang nak reflect balik untuk penambahbaikan.

Kata bijak pandai, jadikan hari ini lebih baik dari semalam. Salam hujung minggu semua.. 😘

Tiada ulasan: