Follow Us @bijak.sihat

21 Ogos 2017

7 Hari Pelan Makan untuk Program Detoks Shaklee (1)

Dah cuba diet dan senaman, tapi berat susah betul nak turun. Dah cuba skincare terbaik dan suplemen kecantikan tapi masalah jerawat tak juga surut-surut. Atau dah cukupkan tidur, tambah makan energy booster tapi badan masih rasa lesu dan letih. Mengapa ya? Ini antara petanda anda perlu detoks tau! Sertailah Program Detoks Shaklee selama 7 hari, insyaAllah segala simptom yang menyerang akan beransur pulih 😉 Kali ini, Jaja nak kongsikan Pelan Makan untuk Program Detoks Shaklee. Semoga berguna untuk anda yang tengah plan untuk mencuba dan merasai sendiri kesan detoks bersama Shaklee :)



Program Detoks Shaklee nie tak lama tau, just 7 hari je. Anda pasti boleh kalau nak ikuti. Kalau anda masih ragu-ragu sama ada anda patut lakukan program detoks atau tidak, bolehlah semak 11 Petanda Mengapa Anda Perlu Detoks dahulu ya. Di artikel tersebut Jaja ada terangkan apa petandanya badan kita banyak toksin dan perlunya untuk segera detoks.

Jom detoks?

Detoks ni banyak kebaikannya untuk kesihatan. Bahasa mudahnya, detoks ni seperti kita buang bahan beracun dalam badan kita lah. Selain memulihkan gejala akibat banyak toksin, detoks menjadi amat penting kepada seluruh fungsi tubuh dan kesihatan kita - organ lebih cekap menjalankan fungsinya dan terhindar dari risiko penyakit.



Antara kebaikan Program Detoks Shaklee ialah seperti berikut:

✅ menyelesaikan masalah kulit seperti       jerawat
✅ badan lebih cergas dan bertenaga
✅ menurunkan berat badan
✅ sistem ketahanan / imun badan.               menjadi kuat
✅ kulit makin cantik
✅ menyelesaikan masalah badan dan.         mulut berbau
✅ badan terasa 'ringan'
✅ rambut lebih sihat
✅ kelihatan lebih awet muda
✅ emosi dan fikiran lebih tenang 
Dan macam-macam lagi..

Detoks 7 Hari

Singkat tak 7 hari? Kalau pendapat Jaja, 7 hari tu memang singkatlah 😚 tapi berbaloi-baloi tau gaiss! Cuba baca apa kata mereka..





Nak rasai kesan terbaik macam diorang di atas nie? Ha jomlah Detoks dengan Shaklee 😘

7 hari je awak :) :)

Pasti tak rugi!


Apa yang diperlukan?

1. Semestinya Set Detoks Shaklee. Boleh klik pada gambar untuk info lanjut ye.


Atau whats app Jaja untuk buat pembelian pantas 😉


2. Stok sayur dan buah-buahan yang banyak untuk 7 hari

3. Sumber protein seperti ayam, ikan, ESP, susu rendah lemak atau suplemen protein

4. Sumber karbohidrat seperti nasi dan mee

5. Perasa salad

6. Minyak zaitun




Bersambung..

Sila KLIK: Pelan Makan 7 Hari Detoks 💕

Tiada ulasan: